اعلام زمان ارائه درس سمینار دانشجویان کارشناسی ارشد اخذ شده در ۱۳۹۹۲

۲۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۹:۴۴ کد : ۶۰۹۰ رویدادها و اطلاعیه ها

اطلاعیه

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد که درس سمینار را در نیمسال دوم سال 1399 اخذ نموده اند.

دفاع از درس سمینار در دو نوبت انجام می شود
نوبت اول هفته اول مهرماه بوده و نوبت دوم هفته اول آبان می باشد. در صورت عدم ارائه دانشجویان در هفته اول مهرماه و ارائه در هفته اول آبان ۲ نمره کسری را به همراه دارد. در صورت عدم ارائه در دو زمان اشاره شده در نهایت نمره صفر برای دانشجو در نظر گرفته خواهد شد.
ضمنأ 5 نمره از نمره درس سمینار مربوط به درس روش های تحقیق می باشد. حضور در جلسه سمینار برای همه دانشجویان الزامی است و حضور بخشی از نمره درس سمینار دانشجویان را شامل می شود.
عنوان سمینار به همراه تعداد اسلایدهای آماده شده و مدت زمان تقریبی خود را امروز برای استاد راهنمای خود ارسال نمایید تا در برنامه ارائه, زمان ارائه شما مشخص شود. سعی کنید ارائه هر دانشجو بیش از ۲۰ دقیقه نباشد.
دانشجویانی که بخش مربوط به دفاع پایان نامه را در انتهای فایل سمینار خود نداشته باشند، در زمان تصویب پروپوزال با مشکل روبرو خواهند شد و در نمره سمینار آنها تاثیرگذار خواهد بود.
زمان تقریبی ارائه ها برای شنبه ۳ تا سه شنبه ۶ مهرماه می باشد.
موفق باشید

( ۲ )